luni, 26 aprilie 2010

No'dar romanu'asta-i incult tare...

Va rog sa nu interpretati gresit sau sa credeti ca fac vreo aluzie catre cineva. Vorbesc la general pentru ca inca mai sunt oameni(Slava Domnului) care mai sunt interesati de cultura. De literatura, de muzica, de pictura, teatru si altele.
In schimb voiam sa ma refer momentan strict la proza si poezie. De ce? Nu ca as fi eu vreo mare scriitoare de poezii sau proza, dar am observat de-alungul timpului(adica de cand am blogul)ca mai nimeni, hmm sa nu exagerez... foarte putine persoane sunt interesate, foarte putine persoane sunt sensibilizate de poezie, de proza si acum nu vorbesc numai despre ceea ce scriu eu. Dar dupa cum se observa in lista mea, urmaresc destule bloguri pe care am vazut posturi legate de literatura. Ba despre o carte, ba poezii compuse...in fine si care credeti ca a fost constatarea mea? Niciun comment, nicio parere legata sau daca am vazut nu erau mai mult de 3-5 pareri dintre care doar ditr-una se simtea sensibilitatea iar restul se rezumau la "Super!", "Chiar imi place!", "Frumoasa", "Tare", "Te descurci"... ma rog si comentarii de genul acesta... . In ziua de azi din cate am observat un blog/site pentru a fi vizitat, comentat si tot ce vreti voi trebuie sa fie cu si despre scandal/barfa/intrigi etc.
Sunt eu oare prea pesimista? Sau romanul va ajunge doar un robot teleghidat? Un robot a carui principal interes este sa afle ce a mai facut X cu Y,sau ce i s-a mai intamplat lui Z?

Sfatul meu? Citeste o carte...
http://embed.trilulilu.ro/audio/Irynel22/b44f468a950e99.swf
Asculta mai multe audio Muzica

PS: Despre ce inseamna a fi corect si ipocrit intr-un post viitor...



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

22 de comentarii:

  1. 1. Te rog sa fii mai atenta la spatiile libere si semnele de punctuatie - dupa "," sau "." se lasa spatiu liber; http://www.staupenet.ro/spatiile-libere-si-semnele-de-punctuatie.html

    2. Sunt si romani care apreciaza comentariile. Iti recomand in acest sens: http://www.cabral.ro/din-ro/bloggerii-mari

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult de tot Tudor pentru avertizare o sa corectez imediat.
    Si am sa intru si pentru comentarii sa vad,dar in orice caz aici ma refeream cat de "mult" este apreciata literatura de catre unele persoane care tind sa fie majoritare...

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit ceea ce mi-ai dat pe blogul lui Cabral dar tin sa-ti spun ca nu mi-am lasat niciodata linkul de la blog pentru a ma promova. Recunosc intr-adevar ca am lasat odata sau de 2 ori legat de un post, dar care avea legatura cu cel pe care-l comentam. Nu as face niciodata asta pentru a-mi promova propriul blog... nu stiu altii dar eu nu as face asta :)

    RăspundețiȘtergere
  4. problema majora a romanului de rand (si nu numai) este: prefera de 1000 de ori sa citeasca click, cancan sau libertatea (cred ca sunt cele mai cautate tabloide) decat sa citeasca o poezie, sau chiar sa mearga la teatru.
    In schimb, ma bucur ca aud din ce in ce mai putine manele pe strada, in masini si in bloc. Sau poate nu ies in destul de mult? Sau poate e de vina iPod-ul inserat cu grija in urechi (unde rasuna de zor Death Metal-ul meu cel de toate zilele)?

    RăspundețiȘtergere
  5. @ seoslayer sa stii ca pe unde ies eu nu prea sunt manele ceea ce ma bucura,dar crede-ma ca daca ai frecventa cluburi de "pitsi" ai auzi manele cat cuprinde... .Eu una am renuntat sa mai frecventez cluburi prea des...sau ma duc si stau cat stau,iar cand aud manele(ca sunt anumite ore la care se dau si manele)imi iau talpasita...

    RăspundețiȘtergere
  6. eu dispretuiesc cluburile:D... deci nu prea stiu ce se intampla pe-acolo. iar cluburile de "pitzi"...No comment...numele spune tot:D

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici nu ma asteptam sa frecventezi cluburi;))
    Apropo am dat de un local la mine in oras in care chiar se asculta muzica buna!

    RăspundețiȘtergere
  8. Times.E o atmosfera ok unde te poti duce cu prietenii la un suc eventual sa joci carti,table,rummy si unde muzica e buna.Eu una sincer nu am auzit pana acum vreo manea...

    RăspundețiȘtergere
  9. Chestia cu link-ul in comentariu e o alta problema - sper sa o discutam la urmatorea intalnire a bloggerilor focsaneni :)

    Ti-am dat link-ul de la Cabral ca sa vezi ca e o cerere de comentarii de calitate. Perioada injuraturilor a apus.

    RăspundețiȘtergere
  10. explica-te. de ce nu te asteptai sa frecventez cluburile? :-?

    si in iasi sunt locuri unde se asculta muzica buna. chiar mai multe decat in focsani, presupun:P

    RăspundețiȘtergere
  11. @Tudor Sincer abia astept urmatoarea intalnire indiferent despre ce vom discuta

    @Seoslayer Nu ma asteptam sa frecventezi cluburile pentru ca deobicei este doar muzica house, hip-hop,manele... si din cate am inteles tu asculti death metal. Desi sunt si cluburi cu tematica, numai ca la noi in Romania mai putin... cel putin din cate stiu eu(stiam de unul in Brasov in care se asculta doar genul latino)

    RăspundețiȘtergere
  12. Andrei Bibire3 mai 2010 la 06:04

    Pai nici in Iasi nu mai e samanta de club in care sa se asculte some good rap shit, deci nici eu nu mai am ce cluburi pe gustul meu sa frecventez, iar chestia cu "muzica buna" e obositor de subiectiva.
    Pe de alta parte, cum romanului nu prea ii place sa-si munceasca ochii pe prea mult text, eu vin cu solutia salvatoare de haiku tabloid scris pe hartie lucioasa, glossy;)...adica, pac, cateva versuri scurte de efect( bineinteles cu semnul intrebarii) si pozele cu carnea la kil expusa. Macar am pune un dram de literatura in mizerie, ca diamantele stralucesc in noroi, nu?:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Andrei Bibire3 mai 2010 la 06:07

    @SEOSlayer, intra un pic in sarcinile tale sa citesti tabloide, si recunoaste ca iti plac:P

    RăspundețiȘtergere
  14. Andrei Bibire3 mai 2010 la 06:13

    @MidSummer: Si inca una si m-am carat, ca am treaba: nu exista muzica hip-hop, exista muzica rap, iar in cluburi se baga mai mult R`n`B care nu e muzica rap. Hip-hop-ul e toata mareata cultura: MC-ing(vocal, on the mic), DJ-ing(instrumental on the turntables), graf si b-dance, ca sa nu mai fie confuzii:).

    RăspundețiȘtergere
  15. @Andrei mi-ai dat clasa la muzica:)) dar sa stii ca sunt si cluburi in care se da exclusiv muzica rap.Cat despre R'n'B ai sa auzi doar in cluburile in care alterneaza genurile de muzica:D

    PS:Eu credeam ca rap-ul si hip-hop-ul reprezinta acelasi gen de muzica. Adica e una si aceasi chestie, daca imi permiti sa ma exprim astfel.

    RăspundețiȘtergere
  16. @MidSuMmEr NiGhT's DrEaM - 1. permite-mi sa vb atat in numele meu cat si a lui Andrei: ce ne mai place blogul tau...
    2. nu mai stiu pe cineva mai obsedat de acuratetea exprimarii cand vine vorba de, citez: "rap and shit"
    @Andrei Bibire: ma animalule(scuza-ma MidSummer) citesc tabloide pt ca trebuie nu pentru ca imi place:P

    RăspundețiȘtergere
  17. De ce va place blogul meu ca aveti unde sa va contraziceti?;))
    Pe mine chiar ma amuzati:P

    RăspundețiȘtergere
  18. Andrei Bibire3 mai 2010 la 21:48

    @MidSummer, faza cu "ce ne mai place blogul tau!", e aluzie la titlurile din tabloide, care contin fie semne de intrebare, fie semne de exclamatie la fraze de genul, "Moni, ce iti mai place de soferul Ricky!":). Asta nu inseamna insa ca nu ne place blogul tau:P.

    RăspundețiȘtergere
  19. Multumesc mult pentru lamurire:*

    PS: Uneori chiar nu ma pot abtine sa nu pun semnul exclamarii:))

    RăspundețiȘtergere
  20. "De ce va place blogul meu ca aveti unde sa va contraziceti?;))"
    Nu...:P
    pur si simplu imi place:P

    RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML