miercuri, 21 aprilie 2010

Corespondente

(Din cutia cu amintiri a Mirunei)


Te ador pentru facilitatea de a metamorfoza simplitatea in dificultate,cum numai un copil inocent o poate face.Te ador pentru usurinta cu care treci prin momentele grele ale vietii,pentru ca visezi dincolo de hotare,pentru ca nu constientizezi ca viata e ca o mare tulburata,ca o vezi ca pe un ochi plin de lumina.

Te ador pentru ca incerci sa fii ingenioasa in lucrurile serioase pe care vrei sa le discuti cu mine si traiesti cu impresia ca-ti iese.Ma amuzi cand te ataci singura,ma amuza orgoliul tau si ma atrage faptul ca esti melancolica,dar cand ma vezi,rasari ca un boboc de ghiocel in luna lui martie.Devii vesela si optimista cu o forta pe care n-o recunosc nici macar la soare.

Te ador pentru ca tu reusesti sa inlocuiesti apusul cu rasaritul,pentru ca tu faci iarna vara,pentru ca tu faci luna soare si soarele luna.Imaginea chipului tau de copil naiv va ramane mereu intiparita undeva pe creierul meu si de fiecare data cand te voi vedea va functiona ca un aparat ce detecteaza un obiect mult cautat,in cazul meu iubirea ta,adica pe tine,sufletul meu pereche.

Inchei aici si sper ca Universul va complota,iar toate stelele vor realiza urmatoarea noastra intalnire.

Cu drag,

bomba ta latina





PS: E o mica parte din al doilea roman pe care l-am scris... .

PPS: Si am hotarat sa scriu o mica parte din el deoarece este un capitol incheiat complet. E inchis cu o cheita intr-o cutie aruncata demult la cosul de gunoi.

Vally@All rights reserved



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

2 comentarii:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML