joi, 22 aprilie 2010

Ce tii in gura nu-i mereu tocmai bun:))

Hai recunoaste ca NU te uiti la termenul de valabilitate la pasta de dinti!Asta o scriu in legatura cu ce a scris Iulia pe blog la ea despre hartia igienica.Mi-am adus aminte de faptul ca toti ne uitam la data expirarii,doar ca eu sunt un pic mai maniaca de cand m-am imbolnavit din cauza unei pungi de chipsuri expirate... .Asta se intampla acum vreo 2 ani si jumatate,eram prin clasa a9a... .Dupa ce am trecut de starea bolnavicioasa am inceput sa ma uit foarte mult la termenul de valabilitate...nici macar o bomboana nu o cumparam pana nu verificam data la care expira... .Tot asa intr-o zi ma spalam pe dinti(si aici sunt o maniaca...mama spune:"Ce faci ?Parca mananci pasta aia de dinti.":))dar asta-i alta poveste)si mi-am zis"Aoleu daca e expirata?":)).Ma credeti ca nu am mai continuat sa ma spal pe dintisori pana nu am am verificat?



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

10 comentarii:

  1. a verifica termenul de valabilitate nu e o obligatie, e ceva firesc care trebuie sa intre in obisnuintele noastre zilnice.
    la fel si spalatul pe dinti si pe maini, igiena corporala, mancatul dimineata etc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Las' ca e un obicei bun. Din pacate, eu mai uit sa verific si am avut ceva surprize.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Patrick intr-adevar spalatul pe dinti,pe maini,igiena corporala ar trebui sa fie obligatii zilnice.Pentru mine una sunt.Mancatul de dimineata?Da,depinde ce inseamna dimineata pt tine.Pt mine in cursul saptamanii inseamna ora 7,iar in weekenduri si in vacanta dupa ora 11;)).

    PS:Nu toti se uita la termenul de valabilitate si nu toti au obisnuita sa se spele pe dinti sau pe maini...crede-ma am vazut cazuri si cazuri...

    @Iulia La inceput,adica inainte sa ma imbolnavesc nu ma uitam la termenul de valabilitate,poate uneori cand imi aminteam:))Si asta dupa ce plateam:))

    RăspundețiȘtergere
  4. hai...ca exageram deja...ce-ar fi sa verificam termenul de expirare la sapun...:)

    RăspundețiȘtergere
  5. @ seoslayer nu ma spal cu sapun ci cu gel de dus,dar crede-ma ca as face-o:)):">

    RăspundețiȘtergere
  6. eu mananc orice...si nu-s asa paranoica. doua zile de la expirare nu-i bai

    RăspundețiȘtergere
  7. la mine nu stiu daca e vorba tocmai de paronie...imi place totusi sa previn decat sa vindec;)):D

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu prea verific termenul de garantie pentru pasta de dinti, aftershave-uri etc, dar singura data cand m-am uitat, termenul era depasit. Acum ma intreb daca si datile trecute era tot expirat au ba?:)

    RăspundețiȘtergere
  9. @MidSuMmEr NiGhT's DrEaM - wow...o dam in paranoia. nu neg ca trebuie sa avem grija la igiena personala, dar, totusi, ce e prea mult strica...

    RăspundețiȘtergere
  10. @Dan ei nu cred ca vand si ei de fiecare data expirat:))
    @Seoslayer ai dreptate adica nici eu nu ma uit tot timpul(la pasta de dinti m-am uitat de maxim 2 ori in viata mea,atunci cand am cumparat-o eu),dar de cele mai multe ori ma uit.Si crede-ma nu doar odata am descoperit cum produsele erau deja expirate demult,chiar si de un an,iar aici nu ma refer strict la pasta de dinti ci la produse in general,mai ales la cele alimentare... .

    RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML