luni, 15 martie 2010

Pentru ca mereu vom fi copii!

Pentru ca imi amintesc de copilarie,pentru ca fiecare dintre noi vom fi mereu copiii parintilor nostri si pentru ca mi-e dor de acele desene animate la care chiar radeam,pentru care asteptam ora pranzului,pentru care eram cuminte si de la care chiar puteam invata ceva.Acum toate desenele animate si-au pierdut din educativitate,adica da,este "Oraselul lenes",la care se uita si nepotica mea,daca nu ar fi Stefania imbracata in roz cu siguranta nu s-ar uitat niciun copil!Mi se pare foarte plictisitor,mereu aceasi tema.Se deghizeaza "Putrezitul"(nu stiu sigur cum il cheama)in nu stiu ce creatura.Ce s-a intamplat cu "Piter Pan",cu "Cenusareasa","Sailor moon","Tom&Jerry","Familia Flinstone","Mica Sirena","Dexter","Mickey Mouse","Viata cu Louie" ma rog si multe altele... .Toate acestea erau fie educative,fie amuzante.Acum la ce sa ne uitam?La "Kid vs kat"?Scuze Radu dar mie acele desene nu mi se par deloc amuzante si in al 2 lea rand nu mi se par nici educative.Adica cum o pisica poate face rau unui copil?Cand animalutele ar fi trebuit sa fie blande in orice desen animat.Sa ne uitam la nu stiu ce desen cu razboaie sau mai stiu eu ce?Globalizarea ce face din om... sau mai bine zis BANUL ce face din oameni...



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

15 comentarii:

  1. care-i valenta educativa a lui "Tom si Jerry"?

    RăspundețiȘtergere
  2. Poi daca ai fi fost putin atent cand ai citit vedea ca am scris fie amuzante fie educative :D

    RăspundețiȘtergere
  3. "Acum toate desenele animate si-au pierdut din educativitate ..." - daca toate cele de acum si-au pierdut latura educativa, inseamna ca toate cele de altadata aveau o latura educativa. So?

    RăspundețiȘtergere
  4. @BdV vad ca citesti doar ce-ti convine pentru a-ti sustine punctul de vedere dar priveste ce am scris: "Ce s-a intamplat cu "Piter Pan",cu "Cenusareasa","Sailor moon","Tom&Jerry","Familia Flinstone","Mica Sirena","Dexter","Mickey Mouse","Viata cu Louie" ma rog si multe altele... .Toate acestea erau fie educative,fie amuzante."

    RăspundețiȘtergere
  5. vroiam sa iti raspund aici, dar, cum m-a lungit cam multisor, am dezvoltat pe blogul meu !
    Sper sa nu te deranjeze, am mai patit asa de cateva ori si, prins de subiectul interesant abordat de tine azi, am ales sa continui la mine. Esti invitata sa comentezi, Vali :)
    o seara linistita !

    RăspundețiȘtergere
  6. Vali, ti-as da un sfat amical (cand nu esti inteleasa) dar, cred, ca esti suficient de inteleapta, incat l-ai intuit si singura ;)
    eu, aplic atat in viata cat si pe blog, cu unii !
    hai, ca te prinzi tu :)
    seara buna !

    RăspundețiȘtergere
  7. maine, apare postarea, Vali !
    e tarziu acuma, abia am ajuns de cateva ore acasa si maine la 05 AM is fresh :)
    noapte buna !
    PS : eu nu ti-am zis cum sa procedezi, doar ca esti inteleapta ! se pare ca nu m-am inselat ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. daca e s-o luam in fineturi semantice de cand limbajul colocvial nu poate lasa loc la interpretari?? Cat despre partea cu "personalu'", chiar ti se pare un lucru major disputa asta, in asa hal incat sa am insomnii? Si, btw, ce-am luat personal ... dar cu exemple, te rog? Cat despre sfaturi, bineinteles ca-l voi lua in seama. Ce, is nebun sa fac altfel? PS: daca un copil de 2 ani se uita la ce zici tu, atunci parintii au o mare problema de implicare parentala. PS2: ce-i cu defensiva asta asa de puternica? N-am iesit la vanatoare, crede-ma. Somn usor!

    RăspundețiȘtergere
  9. Bre, nu va certati pe aici, ca si-asa suntem putini :))

    RăspundețiȘtergere
  10. midsummer, imi cer scuze pentru iesirea asta, sa-i zicem, necontrolata. Parerile, in schimb, mi le mentin: exista liberul arbitru si telecomanda, pentru parinti, si dvd playerul pentru astia mici. Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi cer totusi si eu scuze.De ce?Pentru ca am reactionat in acest mod.Fiecare are dreptul de a-si exprima o opinie,dar m-a deranjat cu precadere tonul ironic,daca pot spune asa:D

    RăspundețiȘtergere
  12. Fraţilor, pe care nu am aputut să vă cunosc la blogmeeting,cine vrea să se dea dăştept are loc pe bloguri cu pretenţii, eu mă mulţumesc cu o exprimare normală, fără cuvinte pompoase sau căutate prin dicţionare, chiar dacă lasă loc la interpretări total diferite ! Însă, dacă interpretările chiar sunt făcute diferit, ele pot fi clarificate PE TON LINIŞTIT ! Ce final în rimă, sunt taaareee !

    RăspundețiȘtergere
  13. @omuvaly Exact!Pe un ton linistit,normal!
    PS:Nu mi se par cuvinte pompoase ce am folosit noi.Sunt pur si simplu chestii invatate cu timpul!

    RăspundețiȘtergere
  14. ce rau imi pare ca nu mai ma atrag desenele animate, imi placeau la nebunie si tot timpu ma certam cu cei mai mari mai ales cu tataia pt ca el vrea sa vada stirile si eu desenele, si ma intrebam oare dc nu le plac desenele sunt asa de frumoasa,acum inteleg dc :(

    RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML