vineri, 5 martie 2010

Lasa-ne!Lasa-ne!

Dar nu ne lasa!Iarna ne aduce din nou flori de gheata in loc sa ne lasa se ne bucuram de prospetimea primaverii,de nectarul florilor de martie.Vad ca a incetat acum sa mai fulguiasca deci sper sa vina din nou caldura... .Dar tot mi-e teama ca vremea e vicleana si ne va face o surpriza dandu-ne cate un munte-doi de zapada.Parca inchid ochii si vad pamantul din nou acoperit de lungi troiene...mantaua fulgilor zburdalnici nu vrea sa ne lase.
Imi place intr-un fel sau altul iarna,daca nu ar bate vantul si nu ar fi atat de frig.Adica o iarna in culori de primavara.Mi-ar placea sa vad doar fulgii de nea jucandu-se prin fata mea "Prinselea",dar in perioada aceasta as fi preferat sa se joace "De-a v-ati ascunsunselea".:D

PS: Patrick ce baba frumoasa am avut noi!;;)Subscribe to Our Blog Updates!
Share this article!

4 comentarii:

 1. am vazut ca Iulia si Dan au baba azi si, imi rau, pt ei.
  Vali, referitor la baba noastra, ma bucur ca a fost soare, marti 02 martie. desi nu sunt atat de friguros, prefer soarele si vara, pentru ca ma motiveaza mai mult decat iarna si zapada.
  firea mea in general optimista, uneori inca visatoare, se asociaza doar cu soarele si cu o natura vie, nu cufundata sub troiene, pitita pe dupa sobele fumegande ori ascunsa in hainele groase...
  iar, din acest punct de vedere, primavara o apreciez cel mai mult, fiind un fel de energizant luat dupa o oboseala prelungita :)
  iti doresc un uichend placut, zambete si soare generos !

  RăspundețiȘtergere
 2. Din pacate primavara se va instala abia catre sfarsitul lunii martie...
  Asadar mai avem de indurat aceasta vreme rece si posomorata...

  RăspundețiȘtergere
 3. multa BAFTA, sa ai maine la olimpiada, Vali !!

  RăspundețiȘtergere
 4. Dane, lasa, lasa, ca ninsoarea inseamna bogatie :)))) Na, fiecare interpreteaza cum vrea, spre binele lui :))

  Vali, bafta maine la olimpiada !

  RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML