joi, 11 martie 2010

Nu stiu ce titlu sa-i pun(postului)!

Multe,multe si iarasi multe...Am atatea de spus si de scris,dar o sa ma limitez la un singur subiect si anume:
EU
(va intrebati daca sunt narscisista?Raspunsul meu este"Da,sunt putin narcisista,dar doar putin":D)

In afara faptului ca incerc sa recuperez la scoala ca nu am fost o saptamana(fiind invoita pentru olimpiada de biologie) incepe sa ma fascineze tot mai mult mitologia,deci daca cunoasteti carti cu si despre mitologie(greaca,egipteanta,etc.) sau despre filozofie o sa fiu incantata sa-mi recomandati.
Deaceea,desi incerc demult timp sa compun,sa scriu poezii care sa integreze in ele si mitologia antica,abia am reusit sa duc la bun final una.O poezie cu care mi-am surprins atat de placut profesorul de limba si literatura romana spunandu-mi:"Te-ai maturizat!O poezie intr-adevar frumoasa ce merita citita in fata clasei".
Hotarata,la fel de foarte multa vreme sa-mi public o carte,m-am lasat pe tanjala si nu am publicat nimic.Nici macar nu am expus problema familiei mele... .Asa ca dupa ce imi va aparea aceasta poezie alaturi de altele intr-una dintre revistele propuse de domnul meu profesor voi incepe sa ma gandesc mai serios la ceea ce inseamna cartea mea.Care sincer imi doresc sa cuprinda toata evolutia mea,de cand am inceput sa scriu,adica de la poeziile puerile pana la poezia plina de mitologie,de simboluri si de filozofie.
Desi sunt constienta ca poate acest lucru va fi realizat peste 2-3 ani sau poate si mai mult,macar ma simt increzatoare ca am pus baza,adica hotararea de a o publica fara a face pasi inapoi ca pana acum precum racul!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

4 comentarii:

  1. cum a fost la olimpiada ?
    cat despre carte, se pare ca ai ganduri serioase ! mult succes Vali, sa ma inviti la lansare :)

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce nu ai postat poezia, sa ne dam si noi cu parerea? Apropo de mitologie si filosofie, eu am fost o perioada fascinata de tot ce inseamna cultura Indiei. Am cumparat o carte veche de poeme indiene de la anticariat, care imi e foarte draga. La urmatorul blogmeet as putea sa ti-o aduc, daca vrei.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Patrick Sunt a4a pe judet,cat despre carte daca se va realiza vei fi cu siguranta invitat ca toti ceilalti ce au participat la blogmeet.

    @Iulia La sfatul profesorului meu nu am publicat-o.Tot ce pot sa spun ca e un joc de cuvinte in care se impletesc zodii,principii japoneze in fine...dupa ce o sa fie publicate o s-o postez,aventual un link catre revista respectiva.
    Cat despre carte as fi foarte incantata s-o citesc:X

    RăspundețiȘtergere
  4. un roman, un poet.. doi romani, un caz de coruptie.. trei romani, eterna si fascinanta romanie..

    RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML