joi, 5 aprilie 2012

Mi-e dor de casa...

Fiind relativ singur printre straini...incepe sa-ti fie dor de casa... .Cei mai mari din blogosfera cu siguranta stiu ce inseamna sa-ti fie dor in timpul studentiei de acel "acasa",insa cei mai micuti...sfatul meu: Profitati cat mai puteti de "acasa"! O sa ajungeti la facultate,toate bune si frumoase in primele luni ca de...doar sunteti departe de tot ceea ce inseamna "acasa",dar sa stiti ca cu timpul vi se va face dor de o mancare abia gatita de mama,de o masina de spalat normala(am avut multe peripetii cu masina de spalat-o sa va povestesc intr-un post viitor:)) ), dar in principiu o sa va fie dor de mancarea gatita...un om normal nu poate trai doar cu "uscaturi" sau cu mancare gatita,care dupa 3 zile nu mai are acelasi gust... .
Insa veti invata sa va descurcati singuri! Abia atunci o sa intelegeti ce inseamna varsta de "18 ani".Cel putin din punctul meu de vedere majoratul ar trebui sa fie la varsta de 20 de ani pentru ca abia atunci propriu-zis (pentru majoritatea persoanelor,caci exista si exceptii) iti vine"mintea la cap"...

Voua din ce motive va era dor in timpul studentiei de "acasa"?Si ce sfat le dati celor mai micuti?



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

2 comentarii:

  1. Eheee, eu nici n-aveam masina de spalat in anul I, caram totul acasa. Saraca mama... Dar tot atunci am invatat singura sa gatesc si culmea, a ajuns sa-mi placa la nebunie!
    Mie nu mi-a fost foarte dor de casa, mai ales ca ma duceam destul de des, ba chiar mi-a placut la nebunie sentimentul de independenta, viata pe cont propriu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi este dor de casa!Aici la niste plite la care stau 2 ore sa se incalzeasca apa pentru un ceai nu-mi permit sa gatesc!Cat despre dusul acasa nu prea imi permite timpul sa plec weekendurile...trebuie sa invat!:D
    Iar spalatul...mai spal si la mana lucrurile ce tin de intimitate...doar cele de amploare vad masina de spalat;))
    In schimb da e frumos cand nu trebuie sa dai explicatii nimanui!;))

    RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML