marți, 2 august 2011

Remat-Reciclare

Va vorbeam despre proiectul de voluntariat in care am putea sa-i ajutam pe copii cu malformatii, pe copii saraci sau pe batrani. Ei bine tocmai am sunat la Remat sa intreb cum ajung acolo si cred ca dupa-amiaza o sa duc o prima runda de carti si caiete la reciclat. Sa vedem ce va iesi si cati bani voi primi, iar pe aceia ii voi pune intr-un plic pentru acest proiect.

Intr-un viitor post voi scrie mai multe detalii despre acest proiect si cum ma puteti ajuta sa-l finalizam cu succes! Multumesc!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

7 comentarii:

  1. Am dat retweet si sa speram ca vor mai fi cititori cu initiativa sa te ajute. Eu momentant nu am hartie pe acasa, dar urmeaza curatenia de dupa admitere si cred ca voi strange cate ceva. Am sa iti dau de stire! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta e cel mai bine Andra, putin cate putin se strange si poate vom reusi cat de cat. Oricat am strange tot e ceva pentru cei care nu au, gandesc eu!:-?

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna initiativa, rezultatul nu va fi pe masura , deoarece vei obtine putini bani ! In 2006 am cumparat un apt. si odata cu el 25 saci de PET-uri ( plastic care se biodegradează ffff. greu , aprox 400 ani, deci nociv mediului ) şi m-am gandit să nu continui poluarea , să-i duc la Remat si poate iau si bani ! Suma primită nu mi-a acoperit 2 litri de motorină, transportul Pet-urilor ! Nu m-am supărat, deşi am fost intrigat ! Am rămas cu GESTUL, iar "locul " PET-urilor cu pricina va fi curat urmatorii 400 de ani !

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmm sa inteleg ca nu voi obtine prea multi banuti... dar macar cu aceia ii voi ajuta putin pe sarmanii copii sau pe batrani. Si cu cat mai multa maculatura cu atat mai bine zic eu:-?

    RăspundețiȘtergere
  5. @Omu pe 109 kg de maculatura am luat 5 lei 45... ce poti sa faci cu ei...mai nimic :|

    RăspundețiȘtergere
  6. Da...pacat!:( Sper sa reusesc in vreun fel cu o alta idee mai buna!

    RăspundețiȘtergere
  7. nu-s batran , dar le mai ştiu pe cate unele d-ale vietii ! Pacat ca am aavut dreptate ! Cele bune !

    RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML