marți, 23 august 2011

Let's Do It, Romania!

Din pacate eu anul acesta nu cred ca pot participa fizic dat fiind faptul ca luna septembrie va fi ocupata cu tot ce-mi trebuie la facultate in anul I, insa sunt cu sufletul si deaceea spun tare si raspicat: "Sustin LET's DO IT, ROMANIA!" . Avem nevoie de acest program pentru a face o natura mai curata, pentru a-i motiva si pe ceilalti sa nu mai arunce pe jos, pentru a-i motiva sa foloseasca cosurile de gunoi! Eu am participat ! Participa si TU! Ai incredere!






Iata cateva motive pentru care trebuie sa faci acest lucru:

1.In primul rand starea de dupa este absolut minunata! Ai facut un bine naturii si daca esti om cu siguranta gestul te va emotiona chiar si pe tine insuti!!!

2. Natura iti va multumi! Prin ce te vei intreba... simplu! Dandu-ti oxigenul de care ai nevoie pentru a trai!

3. Vei lega prietenii si cu siguranta te vei distra maxim cu cei din jurul tau cu care vei glumi, vei discuta si lucruri serioase si vei sti ce inseamna munca in echipa!

4. Vei fi mandru de tine! Si nu in sensul rau ci unul care te va face sa simti ca esti un om bun! Pur si simplu iti va creste stima de sine!

5. Si eu si tu si natura avem nevoie de tine!

Asa ca daca esti convins ca poti si-ti doresti sa faci asta inscrie-te pe site-ul oficial si pe 24 septembrie vei simti cum natura respira alt aer, iar tu o liniste sufleteasca si implinire de sine enorma!

PS: Mai poti ajuta si promovand proiectul pe blogul tau, pe Facebook, pe Twitter sau Google+ !

Nu uita! Schimbarea esti TU!








Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML