joi, 17 iunie 2010

Remember?

Va amintiti de sucurile acelea la dozator? Cu siguranta cu totii ati baut macar odata. Ei bine nu mai vazusem demult asa ceva, dar ieri am fost in Galati si mergand eu pe trotuar sa ajung pana la masina ce observ? Un dazator de suc cu gheata de capsuni si mere. Sora-mea cica vrea un suc dar eu, infumurata-i spun "Eu nu beau asa ceva ca nu am mai baut demult!" . Isi ia sora-mea suc, gust de la ea, dee ca era atat de bun ca am luat si eu unul, dar de mere. Tin sa precizez ca e cel mai bun suc la dozator pe care l-am baut asa ca va recomand daca treceti prin Galati in loc sa luati un acidulat mai bine luati unul dozat;))
Despre ce produse va mai amintiti si nu le-ati mai vazut demult?
Eu imi amintesc si de huba buba, despre acele bombonele de cacao pe care le mancam in fiecare zi, despre bombonelele care se spargeau in gura:D



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

11 comentarii:

  1. Erau inainte gumele alea Turbo :X ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da gumele Turbo care aveau abtipild si-l lipeam pe mana de ziceam ca-i tatuaj:)))
    Sau "Bonibon" dar mi se pare ca se mai gasesc:-?

    RăspundețiȘtergere
  3. o daaa... sucuri la "tec"nu am mai vazut de muult timp. dar la Cofetaria Teatru exista minunata citronada si am mai vazut-o si in Promenada. Si bunatati de care imi e dor...ar fi cateva: ou cu surprize kinder(varianta cu ciocolata si poleiala),gume de mestecat(turbo,minti,otto motto si mai sunt muulte pe care mi le aduc aminte dar nu stiu cum le zice),bonibon(de asta am mancat zile trecute),jelibon,jelibon cola,silvana,pepsicola,can-can(parca asa ii zicea...varianta urceasca de la bounti)sticsurile romanesti,chips urile houlala,semintele la cornet,revistele cu fotbalisti si cu abtipildurile aferente,gumele tatoo,action man,lazar ,eugenia la hartie,inghetzata unt si muuulte altele.

    p.s.: guma turbo nu avea abtipild, avea surprize cu masini :P

    RăspundețiȘtergere
  4. atunci inseamna ca le confund:-?
    oricum erau gume cu abtipild:D:">

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am mai baut asa ceva de anul trecut de la mare .... sunt inebunit dupa el , imi plac toate aromele :X

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi amintesc cu nostalgie de un batranel care vindeau inghetata in fata fostului magazin Modern (pe bulevardul Garii). Era facuta in casa.
    Un cornet costa 2 lei. Una din distractiile mele cele mai mari era sa gasesc pe jos 2 lei si sa ma duc sa-mi iau inghetata :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu imi luam inghetata la treaba de aia cum e si acum in piata, de le sterge(masinariile) cu un burete mizerabil. Tin minte ca imi lua bunica zilnic si mie imi placea la nebunie. Acum nu mai am curaj sa gust inghetata din aia.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Tudor eu imi amintesc ca primavara cand imi luam prima inghetata alergam spre magazin si de fiecare data cadeam in acelasi loc si ajungeam acasa si fara inghetata si cu genunchii plini de sange:D ;))

    @Ioana si mie imi placea inghetata aia, dar de cand mi-a fost rau de la ea nu mi-a mai luat mama:D

    RăspundețiȘtergere
  9. PS: Tudor inainte aveai bucuria sa gaseste cate 1 leu pe strada acum nu mai gasesti nici 5 bani:))

    RăspundețiȘtergere
  10. Am sa-l scot:">
    In ultima vreme am intrat pe blog doar sa raspund la comentarii:">

    RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML