miercuri, 16 iunie 2010

Penibile sau retarde?

Pentru ca eu, persoana fizica, invata la Cuza, eu trebuie sa va zice dumneavoastra ca multe pitipoance invata in curtea liceului... de ce in curte si nu pe banci in clase? Pentru ca-si asteapta iubitii sa le plimbe cu... cu masina aia tare mah de n-ai auzit tu de ea, aia mah 4x4 :))
EA: Vai , vai ce happy sunt! (pitipoancele folosesc putinele "neologisme" , daca le pot spune asa, pe care le stiu)
EL: De ce mah? Ce s-a intamplat?
EA: Vine iubi meu! Vine iubi meu!
EL: Asa si?
EA: O sa ma plimbe cu A6 lui!
EL: :|


Sursa un amic, care a fost implicat in discutie...

PS: Limbajul incorect gramatical a fost folosit in mod constient:D



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

15 comentarii:

  1. e o chestie asa comuna incat am incetat s-o observam.... loome, treziti-va! ne scufundam incet, incet intr-o nepasare crunta.... tot mai multi inculti si cretini ne populeaza strazile si vietile si am devenit asa de obisnuiti incat nu observam involutia intelectuala la care asistam :| :)

    RăspundețiȘtergere
  2. mare dreptate ai Alex... :(
    Apropo data viitoare semneaza-te;))
    :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu obisnuiam sa invat afara, intr-un loc retras, ptr. ca in clasa era prea multa galagie, doar ca eu nu imi asteptam iubitul cu masina:(

    RăspundețiȘtergere
  4. Oh dah, dar nimeni nu spune sa nu inveti afara, mai ales ca in clase este galagie, dar nu tipa respectiva isi astepta iubitul cu masina in loc sa stea la ore sa invete... sa mai pun la socoteala si faptul ca abia se buise si-si tencuise fata cica domnle sa para mai mare:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Limbajul incorect gramatical a fost folosit in mod constient de catre cine? De tine, de coleg sau pitzipoanca? :)) Just kiddin' :))

    Criza asta m-a invatat 2 lucru:
    1. In lumea asta nu poti pierde decat lucrurile materiale.
    2. Cel mai mult au de suferit pitzipoancele si fetele materialiste, i guess :))

    A la votre! ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Erata:


    + ri

    (lipsa mai sus - 2 lucru)
    :))

    RăspundețiȘtergere
  7. stiam eu ca nu trebuia sa imi iau opel corsa...:))) adrian mangu

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Dan de catre mine:>
    Si da intr-adevar cel mai mult au ele de suferit!

    @ Adrian pe criza asta e buna si o corsa ce crezi ca nu?:)) pitipoanca tot pitipoanca ramane se urca in masini de la logan in sus:))

    RăspundețiȘtergere
  9. Dupa cum ziceam si eu , acum iti trebuie bani si masini ca sa ai o fata .... e , e , e plin de fite .M-am saturat de ele ... sa le aud si eu odata : fata :)) =)) fataaaaa , vine shmen sa ma ia fata =)) , da cine e shmen fata ??? e tzupii meu fata =))) vine sa ma ia cu dacia :) . semnele =)) si :)) le-am pus ca mi s-ar parea prea funny sa zica asta =))

    RăspundețiȘtergere
  10. :))=)))
    lol
    cand am citit "tzupii" am ras sa ma ... pe mine :))) [metaforic vorbind:D]

    RăspundețiȘtergere
  11. Pfoai, acu' mi-am amintit ca eu aveam iubit cu Papuc si radeau colegele de mine =)) Nu mai zic ca avea doua locuri si mergeam noi doi si cu prietena mea prin oras. Eram ca sardinele :))

    RăspundețiȘtergere
  12. ;))
    Pai iti dai seama ce snoabe erau colegele tale

    RăspundețiȘtergere
  13. Da, fireşte. Mai ales unele care aveau frigiderul scos din priză, dar nu ieşeau din casă fără ochelarii de firmă luaţi de la "băieţaşi".

    RăspundețiȘtergere
  14. Povestea cu pitzi e foarte veche. era si acum 10-14 ani. eu parca ti-am mai spus....liceul asta era chiar fain inainte sa aiba un director retard si bagabond care a stricat pana si curtea si a plantat si mizeria aia de mini-colegiu, ca un rahat in mijlocul terenului de sport. Erau niste castani acolo. era o placere sa stai sub castanii aia si nu mai vorbesc de terenul de sport din spate peste care a aparut odioshenia aia de sala de sport care vine ca nuca in perete pe langa arhitehtomica zonei si a luceului in sine.
    Nici penibile si nici retarde e raspunsul meu. Mai curand inconstiente , superficiale, ignorante si usor impresionabile cu neuroni puternic hormonizati.
    Trasa la xerox e povestea ta cu pitzi si pisi din generatia mea doar ca acum e plin orasul de A6 in timp ce atunci nu orice pusti cordit avea limuzina luata d tac-su (si ala alt tzaran si mitocan care isi da toti banii din casa pe A6 si X5 ca sa se uite toata ulita la el si sa crape ciuda). Atunci "jmecherii" puteau fi numarati pe degete insa pasaricile isi deschideau "aripipe" la fel de usor..... .
    p.s.: pasaricile de atunci sunt niste doamne respectabile acum. S-a ocupat taticu de tot. Toata lumea e linistita mai putin fraieru care a facut-o doamna si mai vede din cand in cand zambetul pe sub mustata a unor barbati din oras si nu numai, ce au amintiri comune cu "doamna" lui. Si nu e putini deloc !!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML