luni, 3 mai 2010

Le dai un deget si-ti vor toata mana!

Ce m-am gandit eu azi? Ori ca nu aveam ce face ori ca am avut un moment de bunatate am dat un mass colegilor mei si am zis ca cei care vor actiona / imi vor solicita in 5 minute (poate ca a fost prea limitat timpul... ) graficele la matematica le voi da. Grafice care erau doar in numar de vreo 57 si care trebuiau facute pe calculator intr-un program si scoase la imprimanta ca altfel nota se rezuma maine la 4, marti la 3, miercuri la 2 si joi la 1 (in caz ca nu avem graficele) . Bun, imi solicita vreo 3 colegi tema le-o dau bunavoitoare apoi o colega (trecusera cele 5 minute deja) ma intreaba daca mai e valabila oferta si-i zic ca nu, dar ca le poate lua de la cineva caruia i-am dat deja. M-a inteles, mi-a multumit. Toate bune si frumoase pana cand, seara, dupa vreo 4-5 ore se trezeste un coleg (care era pe mess si cand am dat mass-ul) daca mai e valabila oferta si evident i-am spus nu. Vreti sa stiti cu ce m-am ales? Cu replici gen: " Hai lasa textele de onestitate ca si tie ti s-a suflat la engleza, sa stii ca am poza" la care eu i-am raspuns " Sa stii ca nu ma deranjeaza ceea ce spui avand in vedere ca sunt constienta de ceea ce stiu eu la engleza, cat despre tema la mate fati-o singur ca daca nu dadeam mass nu-mi mai vb asa " (spre rusinea mea eu nu prea le am cu engleza, le am in schimb cat de cat cu franceza) .

Ideea e ca ca m-a deranjat atitudinea lui mai ales ca imi vorbea cu superioritate, apoi eu ajut si pe cel care imi vb frumos. Sa nu mai pun la socoteala faptul ca mi-a dat offline si mi-a zis "hai pa" de parca mi-ar fi zis "hai du-te dracu, daca nu ma ajuti" . Ne-am "certat" noi putin asa si in final am zis sa las de la mine... .


PS: Este un foarte mic rezumat al discutiei...

PS2: L-am ajutat de nu stiu cate ori la fizica suflandu-i si i-am imprumutat de nu stiu cate ori carti pentru ca nu si le lua la scoala si a copiat teme si de la mine si sa-mi spuna el mie ca nu l-am ajutat niciodata?! (da, in discutia pe care am avut-o mi-a spus ca nu l-am ajutat niciodata)

PS3: Poate ca am fost si eu putin agresiva in modul de a vorbi si rautacioasa...nu credeti?

PS4: El face tot timpul asa cand nu i se da dreptate...

PS5: La finalul discutie i-am dat un sfat: " Daca imi permiti sa-ti dau un sfat: cand ceri ajutorul cuiva nu o face cu aer de superioritate si nici nu ataca prin vorbe sau gesturi. Asta daca o sa ai de a face vreodata cu o persoana care are caracterul meu pentru ca tu stii bine ca nu sunt genul care sa pupe-n c*r pe toata lumea doar pt a fi << placuta >> " .




Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

18 comentarii:

  1. Eu m-am batut in V-VIII cu o colega pe tema asta :)) De fiecare data, eu ii faceam lucrarea la engleza si lua 9 sau 10. Eh, la un moment dat nu am mai avut nici timp si nici chef sa o ajut. Tot ea s-a enervat ca vezi doamne nu am ajutat-o de rea ce sunt. Si da-i bataie in mijlocul clasei. A fost singura data cand m-am batut cu cineva, iar scorul a fost egal :) Eu zic ca de acum incolo sa dai "ignore" colegilor astora. Sau poti sa te bati, ca mine :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Vali, nu conteaza cat de lung ai parul, da?:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Iulia m-am paruit si eu cu o colega prin generala cred ca eram in clasa a VI-a ;)) dar nu as mai face asa ceva acum sincer :D
    Prefer partea cu " ignore " . Stii tu indiferenta doare cel mai tare :D

    RăspundețiȘtergere
  4. nu se poate. nu le ai cu engleza?
    las' ca pun eu o vorba buna la Andrei sa te invete, vrei?

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca tu crezi ca va reusi sa ma inveti chiar te rog:D
    PS: Zi-mi prenumele tau ca parca mi-e peste mana sa tot zic Seoslayer :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Stiu cum e treaba:)) Se intampla mereu. Nici nu-mi mai bat capul, nici nu ii mai ajut pe altii daca la randul lor nu ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  7. normal ca va reusi:P
    Ma numesc Sorin dar imi place Seoslayer;))

    RăspundețiȘtergere
  8. @Ioana peste astfel de oameni o sa dam tot timpul, eu una asa cred...

    @Sorin atunci o provocare de la mine e sa ma invete engleza desi nu stiu cat de incantat va fi, ca totusi e o provocare indirecta:))

    RăspundețiȘtergere
  9. nici nu se pune problema...
    o sa fie incantat...
    Garantat

    RăspundețiȘtergere
  10. Andrei Bibire4 mai 2010 la 15:47

    Ce imi mai place de Sorin, cand vorbeste in numele meu, manca-l-ar mama de bagaretz mic:), MidSummer, nu iti pot promite ca te scot as in engleza, dar te pot ajuta sa-ti faci un bagaj de cunostinte decent:), hit me with your issues pe andy_the_soldier.

    RăspundețiȘtergere
  11. ce imi place de mine cand am dreptate.
    gata. QED la ce am zis mai devreme >:)

    RăspundețiȘtergere
  12. eu am incredere in Andrei:P

    RăspundețiȘtergere
  13. :)) vad ca nu pierde timpul:D

    RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML