vineri, 19 februarie 2010

Toaleta barbatilor-subiect TABU!

Ieri a fost ziua verisoarei mele si ca in fiecare an am fost la ea(La multi ani din nou!:X).Inainte de plecare stand de vorba cu unchiul meu(mai glumet el din fire)nu stiu cum am ajuns sa vorbim despre toaleta femeilor si a barbatilor.La care unchiul meu ma intreaba daca e toaleta plina la femei te duci la barbati?La care eu nu!La care el pai eu ma duc la femei daca e plina la barbati.Iar eu i-am zis:"Da,dar daca te duci la femei,acestea doar se uita urat la tine si apoi pleaca(crezandu-te probabil vreun obsedat mi-am spus in gand),dar eu ca fata daca ma duc in toaleta barbatilor sunt luata drept... .Inca sunt subiecte neintelese in Romania...si totusi daca ai o urgenta?



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

5 comentarii:

  1. Eu faceam exceptie de la regula cand mergeam la Costinesti, la discotecile in aer liber. La femei, ditamai coada, iar la barbati liber. Fraiera sa fii sa astepti o ora dupa alte 50 de femei.

    RăspundețiȘtergere
  2. La discoteci toaleta bărbaţilor e mai murdară :D !
    De fapt eu mă feresc să folosesc toalete publice !

    RăspundețiȘtergere
  3. @Iulia da intr-adevar daca e libera recunosc ca m-as duce mai ales daca e urgenta,dar daca ar fi barbati sincer m-as abtine sau as cauta sa fac in alta parte;))

    @omulvaly nu am de unde sa stiu dar probabil tu ai incercat si toaleta femeilor si ai facut o analogie;)):D deci esti in cunostinta de cauza:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa-ti spun eu ce mi se pare tabu la o toaleta pt barbati:pisoarul :)) Nu m-am gandit niciodata ca as putea fi privita intr-un anumit fel,in schimb gandul ca un mascul ar face wee wee si eu il "deranjez" in momentul ala ma cam face sa stramb din nas.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Iasomniaque nici nu cred ca ai avea cum sa-ti faci nevoile intr-un "pisioar";))

    RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML