miercuri, 3 februarie 2010

Nu pot fi ceea ce vrei!

Motto:“Ce e mai plăcut decât să ai pe cineva cu care să îndrăzneşti să vorbeşti totul cum vorbeşti cu tine? Ce preţ ar avea bucuria în împrejurări fericite, dacă n-ai avea pe cineva care să se bucure de ea la fel ca tine? Iar nenorocirea ar fi greu s-o înduri fără cineva care s-o suporte şi mai greu decât tine.”


Intotdeauna am spus ca oamenii trebuie sa ma iubeasca si sa ma aiba la inima pentru ceea ce sunt.De ce sa mint,de ce sa fiu ipocrita si in acelasi timp plauzibila pentru tine sau pentru oricine altcineva?Pur si simplu nu pot sau poate nu vreau!Am conceptiile mele mult prea intiparite in minte.Pentru mine nu sunt doar idei,sunt trairi!Nu mi le poti schimba decat daca simt eu nevoia sa le inlocuiesc sau sa le elimin!
Intodeauna am spus ca prieten ti-e acela care iti este alaturi la bine si la greu,dar intotdeauna aratandu-ti daca greseste sau ai dreptate!Intarindu-te atunci cand simti ca ai sa cazi,indepartandu-te apoi de alt necaz exemplificandu-ti esecul,lasandu-te sa faci ce vrei chiar si dupa ce ti-a spus ce-i bine,iar tu alegi cealalta cale.
Nu,nu sunt la fel cu prietenii mei de suflet ca si cu ceilalti amici!Da,ti se pare cand ma vezi la fel cu restul ca si cu tine!Ti se pare pentru ca ti-e teama,ma vrei doar pentru tine!Lasa egoismul!Eu nu pot fi asa!Pe toti prietenii mei de suflet ii iubesc la fel sau poate intr-un mod diferit,dar special pentru fiecare.Tu de ce nu intelegi asta?Nu-ti pot fi rival atata timp cat mi-ai vazut si cealalta parte!Si stii bine la ce ma refer!Si stii bine ca pentru tine este acest mesaj si nu pentru intreaga populatie ce acceseaza aceasta pagina.
Imi pare rau daca am gresit!Imi pare rau daca nu pot fi indeajuns de buna pentru tine!


Cu drag,de la mine
pentru o prietena


PS:Mi-a placut mult si urmatorul citat "Prima lege a prieteniei este aceasta: să cerem de la prieteni ceea ce e cinstit, să facem pentru prieteni ceea ce e cinstit, şi, fără să aşteptăm să fim rugaţi, să fim totdeauna plini de zel, să nu şovăim niciodată şi să îndrăznim să ne spunem sincer părerea. Prietenii care ne sfătuiesc bine trebuie să aibă foarte mare autoritate în prietenie, să folosească această autoritate îndemnând nu numai pe faţă, dar chiar energic, dacă împrejurarea o va cere, şi totodată să găsească ascultarea cuvenită."



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

3 comentarii:

  1. Vezi tu, pe de o parte este corect sa gandesti asa.Pe de alta parte, fiecare persoana se poate schimba, pe parcurs. Te schimbi pentru persoana pe care o iubesti, pentru parinti, prieteni adevarati, pentru tine.

    Nu inseamna ca devii altcineva.Inseamna doar a culege lucrurile bune pe care le vezi in jurul tau. Fiecare persoana isi poate imbunatati aptitudinile, comportamentul...sau ce vrei tu.

    De-a lungul timpului am cautat sa culeg ce e mai bun, sa invat sa ma fac placut. Da, uneori ma uit in urma si parca vad alta persoana, dar sa stii ca ma simt bine in pielea mea.

    Aceasta teorie nu cred ca se aplica in cazul unor chestii impuse, unor certuri nelalocul lor. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Raspund cu intarziere , Dan, este foarte adevarat ce spui tu! Te schimbi de buna voie, nu prin chestii impuse(la ceea ce ma refeream in post:D)

    RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML