sâmbătă, 20 februarie 2010

(Iarna)Focsani-ul ca un cos de gunoi!

Da!Focsani-ul ca un cos de gunoi din anumite puncte de vedere!De ce?Pentru ca pe langa faptul ca in anumite zone e mizerabil...azi m-am trezit la ora 07:30 sa ma duc la sora-mea la Jorasti si la 08:11 eram in statie...microbuzul trebuia sa ajunga la 08:15...intarzie si ajunge pe la 08:20 si ghiciti!Era gol si nici macar nu a oprit!X( in fine...am asteptat inca o ora sa vina urmatorul,urc...am trecut pe langa crangul Petresti "Superb"imi zic in minte!Intr-adevar foarte frumos arata asa inzapezit fata de unele zone ale orasului...dar iluzia mea estetica a fost ruinata de ditamai "baltoaca" de la iesirea din crang care semana cu o piscina murdara... Ce face primarul oare?



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

7 comentarii:

  1. Partea aia de drum, la care te referi, tine de Vanatori, asa ca primarul de acolo ar trebui sa dea un raspuns legat de treaba asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu nici eu exact cine ce si cum ar trebuie sa se ocupe de asta,dar ar cam fi cazul sa faca ceva,cat despre transportul in comun cine ar trebui sa-i mustre pe cei care nu opresc:-? ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca era autobuz al companiei de transport public, poti face o plangere la sediul companiei. Daca era o companie privata, doar bunul-simt.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am făcut eu plângere la S.C.Transport Public S.A. Focşani şi iată că au trecut 30 zile şi nu am primit niciun răspuns. Cred că nici nu a fost citită ! Eu ce să mai zic ? http://omulvaly.wordpress.com/2010/01/21/alta-la-rand-oooooffffff/

    RăspundețiȘtergere
  5. @ BdV cred ca era o companie privata,deci degeaba...

    RăspundețiȘtergere
  6. @omulvaly Nici nu ma mai obosesc cert e ca nu o sa ma mai duc dimineata la sora-mea...stii ce explicatie am primit de la ea?"Nu cunostea soferul pe nimeni si din acest motiv nu a oprit!"lol dar e de datoria lui sa opreasca la fiecare statie din drumul sau!

    RăspundețiȘtergere
  7. În cazul acesta , dac+ îl află patronul îl arde rău ! Tu alegi !

    RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML