sâmbătă, 5 decembrie 2009

Rupe-mi inima de tot!

In sufletul meu a ramas un gol adanc,care de cate ori va prinde ocazia vor face sa curga picaturi de ploaie din ochii mei.Un gol profund ce isi mareste suprafata pe zi ce trece prin indiferenta,prin nestiinta si prin iubirea care ar trebui sa dispara... .Dar cum sa dispara asa usor cand e mult prea reala?Am scris mai demult"Intre vis si realitate"...acum ma trezesc la Realia...Ingerul meu devine muribund,aripile-i sunt negre de cenusa care s-a abatut asupra inimii mele.Indiferenta face ca eu sa devin din ce in ce mai rece...mai rece decat gheata,poate mai rece decat un mormant... .Azi sau maine e sfarsitul sau poate ca a fost si inca nu realizez ca am flori funebre puse pe mormantul inimii.E straniu cum deodata o clipa poate sa-ti rapeasca o viata,o ora sa inlocuiasca un veac si secunda sa omoare minutul.
Nu e timp sa pierdem vremea,praful auriu se scurge inegrindu-se de durerea sufletului meu.Pumnalul e inca infipt acolo...nu are nevoie decat de cuvinte clare pentru a iesi treptat din mine,pentru a iesi durandu-ma,dar in acelasi timp trezindu-ma din cosmar,trezindu-ma la realitate,maturizandu-ma.Nu e nevoie de tacere,nu e nevoie de alte rani pentru a ma face sa inteleg un lucru:"S-a terminat!".
Se pare ca tristetea a pus stapanire pe sufletul meu,nelasandu-ma sa fac orice altceva,nelasandu-ma sa-mi revin,sa zambesc,sa dansez... .Tot ce-mi doresc e fericirea ta,dar mi-e dor inca sa-ti aud vocea,mi-e dor sa te tin in brate,mi-e dor de sarutul tau ce-mi lasau buzele dornice de un altul...mi-e dor pur si simplu,mi-e dor,dar trebuie sa infranez acest sentiment care nu-mi face decat rau... .
Cine a zis ca iubirea e usoara?Cine a zis ca iubirea e pur si simplu fericire?
Intr-adevar exista multe feluri de a iubi insa doar unul singur este adevarat,acela in care nu poti literalmente sa traiesti fara celalalt.Dar nu toti inteleg sau ajung la asa ceva in timp... .Eu concep iubirea adevarata atunci cand esti dispus sa-l astepti pe celalalt indiferent de orice s-ar intampla,ii doresti fericirea in ciuda tristetii tale,ii doresti tot ce e bine chiar si cu sacrificiul zambetului tau...
Mai bine intorc clepsidra,poate pana maine,desi ma indoiesc,se va intampla o minune...




Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Un comentariu:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML