vineri, 9 martie 2012

Ce inseamna pentru tine o zi perfecta?

Pentru mine, o zi perfecta incepe cu o adiere primavaratica ce intra pe fereastra si care ma trezeste langa tine! O zi perfecta este ziua in care ma  trezesc la chemarea dragostei tale si o ascult incontinuu, clipa de clipa asemeni unei melodii din repertoriul lui Stevie Wonder si o simt indemnandu-ne sa radem, sa ne bucuram de orice secunda,de orice minut, de orice moment, de orice fapta si de asemeni care ne indeamna  sa ne jucam, sa ne daruim si sa ne pecetluim buzele asemeni un mozaic!Te iubesc!





Pentru tine...ce inseamna o zi perfecta(exceptand timpul petrecut la scoala si la   job?



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

2 comentarii:

  1. ziua aceasta ar incepe cu mine trezindu-ma inainte de 6 a.m., inainte sa sune alarma de la telefon, cu un pic de gimnastica, un mic dejun sanatos, cu 45 de minute in care sa citesc (pe net) articolele care ma intereseaza. urmeaza timpul fructuos petrecut la servici (unde e o binecuvantare sa lucrez si sa discut in pauze cu ceilalti colegi/prieteni). as pleca pe jos dupa terminarea programului, pentru o plimbare prin parc. m-as indrepta apoi catre casa, trecand inainte pe la un anticariat. undeva pe drum ma intalnesc cu el/ea urmand apoi sa petrecem o seara linistita.
    acum, pentru mine, orice zi, chiar daca nu arata precum am descris-o (cu siguranta va arata asa) inseamna timp in care invat (cum sa ma port, cum sa ii ajut pe cei din jurul meu, cum sa nu uit de bunele maniere si de politete). era sa uit: mai inseamna cel putin 20 - 30 de minute in care citesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos,mai ales partea cu sportul...nu am mai facut demult:( dar ma reapuc din weekendul ce urmeaza,ca fata trebuie sa-mi mentin silueta la standarde inalte;)):D

    RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML