sâmbătă, 30 iulie 2011

Revenire!

Dupa o perioada de... abstinenta absenta revin in forta pe o noua platforma! Am renuntat la blogspot deoarece gandesc eu ca  am mai evoluat. M-am gandit totusi sa-mi cumpar un domeniu, dar cred ca voi mai astepta o scurta perioada... .  Pana atunci va propun, dragii mei blogari vranceni, un proiect.  Si anume sa strangem cata maculatura putem, o ducem la reciclat, iar banii obtinuti sa-i donam unor copii cu malformatii, unor copii saraci sau unor batrani, cum credeti de cuviinta! Dar toate lucrurile acestea le vom discuta maine! La ora 14:00-14:10 negresit voi fi cu voi la  Irish Pub Clover  Totusi mi-ar placea sa aud si aici pe site cat de multi sunteti incantati de idee. Sa stiu si eu pe cine contez!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

7 comentarii:

  1. I.m in la reciclat(zeci de foi de la bac+admitere)! Și ce se urează la platforme noi?! La cât mai multe postări! See u mâine:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Primul sustinator! Ne vedem maine, Andra!:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Abstinenta, uh? :P
    Eu sunt in continuare multumita de blogspot, dar wordpress arata intr-adevar mai bine.
    Te sustin in idee, am cateva caiete de care as scapa bucuroasa ( Bac, desigur, ca ce am invatat pentru admitere pastrez pentru mine :)) ).

    Nu pot veni maine, dar poate ne vedem intr-o zi la o cafea. ;)
    Welcome back!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu siguranta Any! Vom vorbi mai multe la telefon!

    PS: I miss you!>:D<:*

    RăspundețiȘtergere
  5. fetiţă, mă încântă iniţiativa ta şi cu siguranţă, răspunsul meu este unul afirmativ. Am de dat :) :*:*:* distracţie plăcută la blogmeet ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Sper sa fie bine! Azi am ajuns cam tarziu la intalnirea bloggarilor si nu prea am avut cum sa discut despre acest proiect deoarece erau deja cateva subiecte puse la bataie. Dar cu siguranta vom discuta si va fi bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. [...] pare nespus de rau ca nu am apucat sa discutam si despre voluntariatul propus de mine aici , dar voi mai publica articole si sper din suflet sa-mi fiti toti [...]

    RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML