miercuri, 9 martie 2011

Una calda, una rece...

De fiecare data cand vin de la scoala privesc la balconul casei mele... si te vad aievea, asa cum asteptai odinioara sa ma intorc atunci cand eram plecata... doar ca acum nu-mi mai faci cu mana... imi zambesti doar si ma protejezi de departe!
Si stii ce? Iti multumesc ca m-ai facut sa vad serpii din jurul meu, era timpul sa fac curatenie prin lista de cunostinte, nu? Da stiu, nu-mi poti raspunde, dar raspunsul tau e-n mine, pentru ca tu esti aici, in inima mea!

PS: Probabil ca multi dupa ce vor citi aceste paragrafe vor spune ca sunt trista, dar nu! Sunt linistita si simt ca mi-am redobandit pacea interioara!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

5 comentarii:

  1. In sfarsit ti-ai gasit pacea... facusi si curatenia de care te laudai printre cunostinte?

    RăspundețiȘtergere
  2. sa nu te-ntinzi mult la curatenie...se ingusteaza lista de cunostinte....si poate intr-o zi le vrei inapoi...;)

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Sabin, curatenia e-n suflet. Cine a stiut sa castige sufletul meu ma avea prieten toata viata, cine nu...vorba aia unii oameni vin pentru a ramane, altii pentru a pleca!

    @ Laura, nu ma intind prea mult, vizate sunt doar 2 sau 3 persoane care nu merita sa-mi sacrific timpul pentru ele!

    RăspundețiȘtergere
  4. Consider că mai uşor duci povara unui lucru pe care l-ai făcut, dar a ieşit prost, decât să duci povara unui lucru pe care nu l-ai făcut deşi ar fi ieşit bine !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu cred la fel: mai bine sa faci un lucru si sa-ti asumi responsabilitatea acelui lucru, decat sa nu-l faci si sa regreti intrebandu-te poate toata viata " Ce-ar fi fost daca?..."
    :)

    RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML