vineri, 4 februarie 2011

Hai s-o punem de-un like!

27 februarie? Hmm unora cu siguranta nu le-ar spune nimic, dar noua, vrancenilor ne spune faptul ca aniversam nasterea Blogosferei Vrancene, care anul acesta va implini un anisor! Celor din DreamTeam acelasi lucru deoarece echipa s-a format aici, la noi, in micul nostru oras, Focsani, orasul Unirii.
Din cate am inteles BlogMeet-ul aniversar va avea loc pe 26 februarie, ca vor veni si cei din DreamTeam si deaceea va propun ca in aceasta zi de aniversare a primului anisor al Blogosferei Vrancene sa alegem si un presedinte zonal, astfel incat sa ne reprezinte la alte BlogMeet-uri la care am putea fi invitati si nu putem ajunge toti, sa fie cel care directioneaza toate proiectele ce le facem impreuna in blogosfera, idei ce le propunem s.a.m.d. Ideea este ca toti sa votam si ca toti sa venim cu idei.

Deci, ce credeti?

PS: Mi-ar placea ca aniversarea noastra sa fie asa cu toast cu tort si tot ce trebuie, dar nu cred ca mai este suficient timp sa ne ocupam si de asta nu?
PPS: Ideea titlului ii apartine unei bune prietene!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

14 comentarii:

  1. Care? cum ? in ce fel ? de unde afli toate astea?:) Si eu sunt din Focsani

    RăspundețiȘtergere
  2. Ora inca nu este stabilita, dar va fi pe 26 februarie. Urmareste incontinuare blogul meu si blogul lui Grim si vei fi la curent cu toate detaliile!
    http://www.floreacristian.ro/un-an-de-blogosfera-vranceana

    RăspundețiȘtergere
  3. @RoGeek : io te stiu, nu cumva esti Sabin :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Valy : in mare parte nu sunt de acord cu propunerea ta ! si-o sa ma explic, pe scurt : dc ar fi nevoie de un "presedinte zonal", care sa ne reprezinte ? participarea la alte blogmeet-uri, daca intereseaza asta pe cineva, poate fi la discretia oricaruia dintre noi, zic. adica, nu m-ar deranja sa fie 2-3 blogmeet-uri in acelasi weeekend, la care sa participe 2-3 colegi, ar fi chiar ok. doar ca ar trebui validati ca si presedinti mergand pe ideea ta :)
    ba, mai mult, eu cred ca e cazul sa ne rotim cu totii in organizarea acestor blogmeet-uri, implementarea unor proiecte si sa nu mai asteptam ca cineva anume (un presedinte, de ex) sa cheme BlogosferaVrancea la intalniri.
    cat despre lucruri concrete, asa cum am mai afirmat, suntem inca intr-un stadiu incipient, mult fata de ce ar trebui sa fim, ca si grup. e cazul sa ne facem mai mult simtita prezenta iar, pt aceasta, intalnirile sa fie lunare, sa avem 3-4 proiecte anuale. abia apoi, vom deveni mai puternici, vom fi luati in considerare si vom avea si beneficiile ce ni le dorim cu totii - de grup si personale :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Intr-adevar Dan, dar tocmai pentru asta doream sa fie cineva sa ne reprezinte, cel care sa se ocupe de intalnirile lunare, ca asa stii foarte bine ce s-a intamplat la unele intalniri... .Iar la proiecte nu m-am referit ca doar dansul "Don'presedinte" le poate realiza, el doar sa le insumeze...
    Insa sunt de acord pe de o parte cu ceea ce ai spus, dar doar atunci cand vom fi un atom vom putea ajunge in stadiul acela cred eu:-?

    RăspundețiȘtergere
  6. si io care credeam ca tu vrei asta :D
    yuhuu, am scapat ;))

    RăspundețiȘtergere
  7. da, mandro :D
    si marmota invelea ciocolata in staniol ;))

    RăspundețiȘtergere
  8. Și eu care am tot scris despre coincidențe și nu mă crede nimeni. Intrând aici( din pură întâmplare!!!) accesând un minunat google, descopăr link către noii mei prieteni de la Biblioteca Județeană din Vrancea. Am un zâmbet cu gura până la urechi. :-)

    RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML