marți, 21 decembrie 2010

Urare de Craciun!

Mai sunt doar cateva zile inainte de Craciun si as vrea sa incep sa simt aroma si mireasma cojilor de portocala, dar din pacate cu lacrimi in ochi spun sincer ca nu mai simt atmosfera Craciunului de foarte multi ani, desi acum cateva luni, o luna, poate doua eram foarte entuziasmata de venirea Craciunului si de petrecerea acestuia in familie, de impodobirea bradului ca altadata. As fi incantata sa impodobesc din nou bradul , sa-i pun luminitele , globuletele frumoase, beteala si in final varful, dar poate ca sunt prea plictisita de aceleasi culori...alb, alb, alb, o sa spuneti ca exista o singura varianta: sa cumpar altele... . Da, poate ca as fi entuziasmata ca impodobesc cu ceva nou, dar unde e mama sa ma ajute sa le pun? Unde e sora, unde-i cumnatul care ma ajuta sa pun instalatia si unde e tata care punea varful bradului. Exista un raspuns: Chipurile nu mai sunt copil, iar mama nu mai e atat de dornica sa faca bradul cu mine, sora si-a facut si ea bineinteles o familie, are o fetita superba pe care o ador, desi uneori ma innebuneste, iar tata...tata nu mai e. Chiar daca nu aveam noi o relatie foarte buna, recunosc... imi lipseste. Cum spuneam, chipurile nu mai sunt un copil... Desi cand eram mica imi doream cu ardoare sa devin adult, imi amintesc cu drag acele clipe, dar acum am crescut, la fel si grijile si responsabilitatile. Asa ca pot spune ca poate Craciunul e doar pentru copii.

In final va adresez tuturor o urare personala:

Vine, vine Mos Craciun
Si aduce-n dar un bun
La blogari si blogarite
In Sfanta noapte de Ajun.

Se trezesc de dimineata
Nici nu se mai spala pe fata
Alearga repede sub brad
Sa nu fi primit vreun toiag.

Si asa eu in ziua de Craciun
Va doresc un an mai bun!


Vally@All rights reserved



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

7 comentarii:

  1. Frumos!
    Urari de bine pentru noul an!

    un ... alt capricorn
    www.emigrat.eu

    RăspundețiȘtergere
  2. Craciunul nu inseamna bradul de Craciun, nu inseamna globulete, lumini, si steaua din varf. Craciunul nu inseamna cadouri. Astea sunt chestii moderne inventate relativ recent din dorinta de a face multi bani. Craciunul in adevaratul sens al cuvantului inseamna Nasterea Domnului. Desi gandurile pozitive sunt greu de atras in momentul in care ai dificultati in viata, fiecare o sa se simta mult mai bine iatunci cand o sa le regaseasca. Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult pentru cuvintele spuse, dar Craciunul inseamna si familie, inseamna si darul de a imparti, de a darui si nu ma refer la cadouri. Sarbatori fericite iti doresc deasemeni!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am citit cateva randuri pline de emotie si sunt convins ca nu este foarte usor sa faci lucruri pe care obisnuiai sa le faci pana acum. Pana la urma viata isi urmeaza cursul si sunt convins ca tatal tau este foarte mandru de tine, acolo, sus.

    Iti doresc tie si familiei tale sarbatori linistite si pline de dragoste!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult Dan pentru urari, chiar m-au emotionat randurile scrise de tine, mai ales ca acum 2 minute am primit iar o lovitura de "stat". Iti doresc deasemeni sarbatori fericie alaturi de cei dragi si mai ales sa primeasca micuta ta tot ce-si doreste!:X

    RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML