sâmbătă, 11 decembrie 2010

Blogmeet Hyundai i30

Pe 9 decembrie la invitatia lui Dan am fost la sediul TiriacAuto unde am intalnit oameni care ne-au intampinat cu multa voie buna. Alaturi de mine au mai fost Gabi, Tudor si Grim .

Desi fiind singura fata, aparent neavand nicio legatura cu masinile, m-a incantat faptul ca directorul executiv Ionuţ Popescu ne-a primit cu caldura, dand dovada de creativitate si deschidere la nou. Dansul ne-a povestit intamplari aduse din alte tari si ne-a exprimat valoarea pe care o avem noi in blogosfera. Din cate am inteles a tinut foarte mult sa ne cunoasca si ne-a vorbit ca si cum ne-ar sti de mult timp.

Din cat am relationat cu dansul am inteles ca cei din reprezentanta Hyundai pun un accent deosebit pe relatia cu clientii, iar serviciile lor nu se adreseaza doar celor care au masini Ford si Hyndai ci si celorlalti in special pe partea de tinichigerie/vopsitorie.
Si totusi nu am vorbit doar despre masini ci si despre mentalitatea romanului in general cum sunt ei de suspiciosi in fata unor preturi reduse. Adica unii prefera sa se duca la service-ul lui Nea' Gica din colt ca-l cunoaste de mult timp si-i da 100 ron pe un serviciu pe cand la reprezentanta, la mama ei(masinii) acasa l-ar costa mult mai ieftin, iar serviciile ar fi de calitate, in sensul ca fiecare serviciu este facut de un meserias.

La sfarsitul discutiilor a avut loc si un drive test c-un Hyundai i30 pana la Carrefour, unde am vazut si superbul jaguar la care cu totii am ramas cu inima.
Am inteles ca in spatele acestei companii se afla multi oameni tineri, muncitori si dornici de afirmare.



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

4 comentarii:

  1. Ma bucur ca ai revenit:) ti-am simtit lipsa

    RăspundețiȘtergere
  2. Hyundai se numara printre companiile la care as vrea sa lucrez... pe langa multe altele bineinteles :)) Poate ma pescuieste si pe mine cineva de pe acolo dupa ce termin facultatea :)).

    Cred ca vizita ta acolo face cat 2 seminarii la facultate, asta ti-o garantez.

    RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML