miercuri, 24 noiembrie 2010

Concurs!

In ultimele 2 saptamani nu am mai scris din cauza ca am fost in spital o saptamana si am avut mana in ghips si mi-a fost destul de greu sa scriu, dar azi mi-a scos firele de la operatie si ghipsul si desi ma doare trebuie sa fac recuperare si ce este mai bun decat o tastatura si un articol bun? Asa ca m-am hotarat sa particip la concursul pe care-l organizeaza Grim . Din punctul meu de vedere indeplinesc cerintele concursului desi nu am scris in ultimele doua saptamani dat fiind faptul ca am avut mana in ghips asa ca o sa va povestesc cea mai tare experienta a mea cu virusii.
Pe vremea cand habar nu aveam sa formatez un calculator, asta acum vreo 4-5 ani, in apropierea Craciunul imi tot pica netul din 5 in 5 minute( nu exagerez) si tot sunam la ei si le spuneam, iar raspunsul lor era " E o defectiune tehnica! Cineva ne-a infestat reteaua cu virusi!" . Eu eram foarte suparata ca nu puteam face nimic ca imediat imi cadea netul. Asta pana cand suna un nene la usa niscai patronul retelei de net:-@ si-mi spune "Domnisoara, dumneavoastra sunteti una dintre persoanele care ne-a infestat reteaua cu virusi!" . Vreau sa spun ca mi-a taiat mufa de la net si mi-a spus ca nu mi-o pune inapoi pana nu formatez PC-ul. Cum eu habar nu aveam cum se face si era si ajunul Craciunul i-am sunat peste 4 zile si le-am spus ca l-am formatat. Au venit sa-mi puna mufa la loc si ghiciti ce mi-au spus: "Intr-adevar nu mai aveti virusi! " . Dar stiti care-i culmea culmilor? Nici nu-l formatasem:)) calculatorul era in aceasi stare ca in urma cu 4 zile!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

7 comentarii:

  1. Buna! sunt mai nou pe blogul tau si imi place ce scrii. Sper sa ti se repare mana si sa uiti repede de problema. Daca a fost sa se intample, bine ca nu s-a intamplat de sarbatori.

    Cu privire la aventura cu internetul, situatia a fost destul de haioasa dar neplacuta in acelasi timp. Vezi ca vin sarbatorile... deci ai grija cu netul :P

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) daca premiam cel mai amuzant articol, tu castigati. Mi-a placut, pe bune :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Laurentiu si bine ai venit pe micul meu blog. Ma bucur ca-ti place cum scriu si te mai astept pe aici. Cat despre net, sper sa nu-mi mai faca probleme de gen. Totusi in urma acelei experiente am invatat sa formatez singura un PC:)):D

    @ Cristi, te rog nu ma descuraja, am totusi o sansa nu?:D

    RăspundețiȘtergere
  4. =)) A fost un pretext ala cu virusii :P Voia sa vada cat de dragutza esti in realitate

    RăspundețiȘtergere
  5. @Marius cred ca au vazut cat de "draguta" pot fi si nu le mai trebuie:))

    @Better Poker nici n-ai idee:))

    RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML