duminică, 31 octombrie 2010

Poveste de iubire

- Ma gandeam la un moment dat ca poate tu ai vrea sa ma innebunesti? De ce nu ai avut curajul sa-mi spui ce vrei de la mine? O persoana matura asa ar fi facut....

De ce ai plecat si m-ai lasat sa te privesc cum fugi?

Totusi daca vreodata o sa iti faci curajul sa vb cu mine eu o sa te ascult, dar pana atunci... te rog sa nu te mai joci cu mine...

-Sa te innebunesc?Tu te auzi ce spui?...am vrut sa nu fie doar o atractie fizica fata de tine...am tinut la tine, tin si Dumnezeu stie cat voi mai tine... da, poate am gresit si am gandit ca daca o sa fac pasi mici spre tine, flacara sentimentului meu de iubire va fi mai mult timp aprinsa... . Dar am realizat ca sentimentele mele erau alambicate si nu am vrut sa te ranesc, dar vreau sa fii fericita.

Te iubesc, da,dar crezi ca o sa te conformezi cu gandul ca eu voi fi departe? Esti sigura ca asta iti doresti? Si ca ma vei astepta sa ma intorc de fiecare data la tine?

Uite, iti spun… ai fost mereu steaua mea de mare si vreau sa te si iubesc,vreau sa te si protejez,vreau sa te vad si fericita....sunt lucruri esentiale care se intersecteaza destul de greu, caci iubirea si fericirea merg pe acelasi drum,dar protectia e deasupra lor... iar eu cel mai mult vreau sa nu suferi... dar deja cred ca o faci...

Nu uita: Te iubesc, dar mai presus de toate vreau sa te protejez!

- Ma iubesti, dar ai luat decizia si pentru mine...


PS: Poveste inspirata din viata reala a unor persoane dragi mie:)

Vally@All rights reserved




Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

6 comentarii:

  1. iubirea ne face de multe ori sa facem lucruri pe care nu credeam ca le-am putea face vreodata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar, odata cu iubirea pura ceva bun se schimba in noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ziua buna. Am cautat o adesa de contact dar nu am avut succes, asa ca o sa iti adresesz o invitatie prin intermediul acestui comentariu.


    unt Uti Scinteianu si am onoarea sa va invit maine, 7 noiembrie, la Casa de Cultura, la o SuperExpozitie, pe numele ei "Povestind Focsaniul".
    Expozitia este realizata din materialele inscrise in concursul desfasurat timp de cateva luni pe siteul Povestesc-Focşaniul.ning.com . Veniti sa va reamintiti cine sunteti, de unde sunteti si mai mult decat atat, veniti sa va redescoperiti orasul.
    Tot maine, tot acolo, va avea loc si ceremonia de premiere a participantilor la concursul cu acelasi nume.
    Vor fi acolo labirintisi, Epsilonisti, invitati speciali [mebrii juriului ( Dorian Boguta - actor, Adina Popescu - Dilema Veche, Radu Apetroaia - fotograf profesionist si altii)], oficialitati focsanene, presa, emotie si veselie.

    Mai multe detalii: http://utiscinteianu.wordpress.com/2010/11/06/duminica-povestim-focsaniul/

    Va asteptam cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am scris si eu pentru acest concurs dar din pacate nu pot ajunge:(

    RăspundețiȘtergere
  5. vreau sa vorbim despre un parteneriat.si eu sunt din focsani dami si mie add la id : val33ntyn

    multumesc ,astept sa vorbim

    RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML