luni, 30 august 2010

Eu ma laud!

Am primit leapsa de la Ionut si aceasta consta in a-mi enumera 6 calitati. O idee foarte buna caci este important sa treci pe hartie, in cazul acesta pe blog ceea ce gandesti despre tine si chiar ce-ti doresti. Credeti-ma acest lucru ajuta foarte mult!

Deci sa incepem:

1. Sunt ambitioasa! Da, reusesc tot ce-mi propun datorita ambitiei si vointei de care dau dovada de cele mai multe ori.

2.Sunt o persoana pe care te poti baza acordantu-ti ajutorul sau sfatul atunci cand ai realmente nevoie.

3.Sunt un bun psiholog! Acest lucru mi-l tot repeta prietenii care de cate ori au nevoie de un sfat sau simt nevoia sa se confeseze apeleaza la mine. As putea fi si preot nu?:)) joke...

4.Am o gandire destul de matura pentru varsta mea in ceea ce priveste viata si scopurile mele in viata. Cel putin asa spun unii... Si asta este o calitate nu?

5.Nu stiu daca este o calitate sau un defect, dar de cele mai multe ori imi place sa-mi spun parerea, fara ocolisuri chiar daca asta deranjeaza pe unii sau nu! Imi place sa arat ceea ce sunt, nu sa fiu ipocrita cum sunt unele persoane in ziua de azi!

6.La fel ca si Dan sunt punctuala si la acelasi lucru ma astept si din partea celorlalti. Este un lucru esential atat in viata profesionala cat si in cea personala.


Calitati cred ca as mai avea, dar aceste dupa parerea sunt unele dintre cele mai importante. Pasez leapsa lui Any, Carmen (ca sa inceapa si ea sa scrie) , Tudor , Iulia, Dan si Dan Stefan



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

13 comentarii:

  1. Buna autoevaluarea si felicitari, caci te-am vazut la lucru....
    Multumesc, dar din principiu nu accept si nici nu transmit lepse...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur sa vad ca ai raspuns la leapsa si sa iti vad 6 calitati :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Evaluarea ta este foarte corecta, iar dintre toate calitatile tale eu una apreciez cel mai mult sinceritatea si faptul ca ma pot baza pe tine oricand. :) O sa raspund si eu la leapsa aceasta cat pot de repede. As vrea sa te vad inainte sa inceapa scoala... Am multe sa-ti spun si multe sa aud de la tine. :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Dan pentru felicitari!
    Si tie Ionut pentru ca mi-ai pasat aceasta leapsa care din punctul meu de vedere o sa ajute pe multi dintre noi.
    Iar Any noi abia am vorbit acum pe mess dar sper din tot sufletul sa iesim intr-o zi la un suc, la o cafea ceva ca este altceva cand vorbesti face to face decat pe mess:* Te pup si-mi este tare dor de tine>:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. la mine punctualitatea incepe sa devina cred un defect pentru ca, atunci cand ma intalnesc cu cineva, tot timpul ajung cu cate 10-15 min inainte de ora stabilita si daca mai si intarzie cel sau cea cu care trebuie sa ma intalnesc atunci am ce astepta

    RăspundețiȘtergere
  6. Balaurita nu este un defect crede-ma! Adica stiu cum este sa astepti, dar candva vom fi rasplatiti pentru asta:>

    Se spune ca cei care stiu sa astepte vor si rasplatiti insutit, doar ca trebuie sa...astepte!:D

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga mea, faptul ca esti un bun psiholog te va ajuta mult in viitoarea meserie pe care vrei sa o practici, cea de medic stomatolog. Iti doresc mult succes! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Dan asta daca nu se vor schimba lucrurile pana atunci:D
    Oricum multumesc de urare si sper sa fie intr-un ceas bun!:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari pentru sinceritate.

    Iti raspund mai tarziu pentru ca in ultima perioada am luat cateva decizii mai radicale privind atitudinea fata de cei din jur. Am tot obosit sa-mi fie inselate asteptarile si sa nu-mi fie apreciat efortul depus.

    Pana cand voi raspunde mai detaliat la aceasta leapsa, iti voi spune doar ca cea mai mare actuala calitate este sa am grija si de mine. Ziceti-i cum vreti, dar am decis sa fiu putin mai egosit cand propria sanatate e pusa in joc.

    RăspundețiȘtergere
  10. O sa astept cu nerabdare sa raspunzi la leapsa Tudor si crede-ma e foarte foarte bine sa te gandesti si la tine. Defapt asta ar trebui sa faci tot timpul!

    RăspundețiȘtergere
  11. Bună! Îmi cer scuze, că-ţi răspund aşa de târziu, dar de două săptămâni sunt foarte agitată şi emoţionată, pentru că Juniorul meu va merge la grădiniţă. Nu sunt chiar multe de pregătit, dar nu vreau să-mi scape ceva ... După 13 septembrie poate revin şi eu la normal, depinde cât de repede se acomodează Juniorul.
    Nu prea vorbesc şi mai ales nu prea scriu despre mine şi despre calităţile mele, încerc doar să demonstrez cum sunt şi o poţi numi o calitate.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu-i nimic Carmen, te intelg perfect si sora mea este la fel de agitata ca si bebele ei incepe de luni gradinita. Cat despre calitati deja am aflat una poate avem ocazia pe parcurs sa le aflam si pe celelalte 5:):*
    PS: Mult noroc juniorului la gradinita! Sper sa-i placa!:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am uitat de leapsa ta. Acum, ca mi-am mai revenit - voi incerca sa-ti raspund

    RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML