vineri, 30 iulie 2010

Plagiata!

Eram pe blogul Laurei si vad deodata in blogroll-ul ei Midnight Dream... Soc! Cineva mi-a copiat jumatate din nume! Cer drepturile de autor! Adica eu am folosit pentru prima data in online numele de MidSuMmEr NiGhT's DrEaM in 2007!!! Apoi recunosc ca am sters blogurile, dar cel de-al 3 lea blog, adica actualul blog il am din aprilie 2009 si bineinteles ca i-am pus acelasi nume, caci lumea ma stia de MidSuMmEr NiGhT's DrEaM!
Apelez la voi si la faptul ca ma cunoasteti sa ma ajutati sa-l facem sa-si schimbe numele! Pot parea o isterica sau cum vreti voi dar cine ma sustine mana sus va rog!

PS: Nu stiu daca sunt tocmai corecta, ca am observat ca respectivul are blogul din ianuarie 2009, dar eu folosesc numele acesta in online din 2007!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

12 comentarii:

  1. Mie nu mi se pare ca vorbim de plagiat aici. E diferenta intre Midnight Dream si numele tau. Si daca mai luam in calcul ca numele ales de tine e titlul unei piese de Shakespeare, iti dai seama ca e posibil sa-l mai intalnesti. Si eu, dupa ce am facut blogul, am vazut ca mai exista altele de genul "nimicuri", "despre nimicuri", etc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vali, cum as putea sa contrazic fetele :P
    io, zic asa : fiecare este unic in felul lui, iar continutul si calitatea postarilor tale te vor individualiza de cel la care faci referire...

    Apropos : m-am interesat in privinta numelui meu si, crede-ma, habar nu aveam ca PATRICK Dan este un celebru senator american din Texas :P
    si, un alt Dan Patrick, e un celebru comentator de sport la radio si actor american.

    nu stiu daca acesti tizi ai mei s-au interesat despre mine, poate m-ar ajuta cu vreo viza pt SUA :)

    W-E placut, fetelor, zambete si racoare :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Te plagia daca-ti copia vreun articol. Numele nu e cine stie ce plagiatura. In plus, nu e greu sa te gandesti la asa ceva. Adica, nu cred ca a vazut el blogul din 2007 si i-a ramas numele in minte, ca apoi sa-l refoloseasca.

    Patrick Dan are dreptate, foloseste-te de continutul de calitate ca sa iesi in fata, mai mult de-atat n-ai de facut

    RăspundețiȘtergere
  4. Take a deep breath ! Are you ok now? :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum m-am mai linistit! Intr-adevar nu e tocmai plagiat, dar faptul ca am vazut un nume foarte asemanator cu al meu m-a facut sa intru in panica. Multumesc mult pentru sustinere, ma refer la sfaturi pentru ca m-am mai linistit. Acest articol l-am scris aseara imediat ce am vazut si blogul respectiv, deci sub influenta primului gand. Recunosc, am gresit!

    RăspundețiȘtergere
  6. daca ai sti de cate ori m-a incercat si pe mine dimineata "valul de inspiratie" de noapte...doar ca iau si eu "deep breath" si imi revin. :)) blogul lui midnight dream e chiar fain, daca treci de suparare. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. acum ca e plagiat sau nu numele blogului nu ar trebuie sa te intereseze atat de tare atata timp cat sunt persoane care te apreciaza pentru ceea ce tu scrii, pentru felul in care tu scrii...asa ca eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji. o mica diferenta intre nume oricum este si oricum majoritatea se uita fugitiv la numele blogului si trece repede la citit, sa vada ce ai mai facut si toate cele>:D<

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Laura am citit cate ceva acolo intr-adevar scrie frumos, dar stii cum e omul la suparare si primul gand...

    @ Balaurita Sa stii ca a2a zi, adica azi am analizat mai bine situatia e ca numele din buletin. Poate exista cineva undeva care poarta acelasi nume si de familie si prenume;))
    Imi cer formal scuze pentru impulsul de moment:">

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am ales staupenet.ro fara sa stiu ca mai e un domeniu staupe.net :) pura intamplare. Am vorbit, am discutat si nu e nici o suparare.

    Singurul mijloc de a-ti pastra o identitate online este sa-ti cumperi direct de la rotld.ro un domeniu propriu cu numele/brandul dorit si sa ti-o promovezi corespunzator. Pe net, inca mai e valabila regula primului venit, primul servit

    RăspundețiȘtergere
  10. Intr-adevar si sunt hotarata sa faci niste schimbari! Unele mai mici , altele mai mari... toate vor veni treptat sper:D

    RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML